fredag imorgon, eller inte...

Hela dagen har jag gått och trott att det var torsdag idag. Har tänkt " fredag imorgon, äntligen" men så kom jag på att det bara var onsdag idag.. :(
Idag har jag varit med Thea. Vi kollade lite på ps i love you och sen var vi med Minna också. Nu iväll har jag kollat på idol med Victoria, som vanligt ;) Jag tycker jurryn är väldigt stränga detta året, undra vem som blir idol 2010! :D


en bild sen jag och edith hade tea party ;D

är hon inte söt?


sjuk..

Är hemma från skolan idag för jag kände mig inte så bra. Sitter och kollar på tv och hoppas på att något bra ska komma. Det finns nästan aldrig något på tv nu förtiden. Alla program som jag brukar kolla på har fortfarande sesongsuppehåll...!
Funderar på att jag vill ha en ny design, börjar bli trött på denna =) Jag får fråga snälla Cajsa och hoppas på att hon kan göra det (a)


gått 15 kilometer!

Hejsan svejsan! :)
Igår var jag med Edith familj och vandrade vid Vik, vi gick 15 kilometer :o Hade sjukt ont i mina ben och när vi skulle gå vid en åker blåste det så mycket så vi knappt kunde gå! På vägen hem åkte vi till Ediths farfar och fikade. När vi kom hem sen hyrde vi film och sen sov jag över där. Idag gick jag hem från Edith rätt så tidigt för att jag mådde inte så bra, är förkyld och lite ont i huvudet..


rabarberpaj (-:

Idag red jag på sr. Hoppade Picasso, det gick väl bra. När jag kom hem åt vi wook :) och sen har jag och mamma fixat lite på mitt rum. Tagit bort en hylla och satt dit en ny.
Nu har jag nyss ätit rabarberpaj och sitter och kollar på idol! :D Dock inte med Victoria eftersom hon är sjuk.. :(


edith med i stallet

Hejsan. Har inte bloggat i helgen men ni kan ju ändå få veta vad jag gjorde. På fredagen sov Thea och Victoria över här! Det var jättekul. På lördagen och söndagen var jag hos bror, det var mysigt.

Idag var det måndag, början på en lång vecka med läxor hit och läxor dit. Aja, den började bra iallfall. Edith följde med mig till Jade efter skolan :) Det gick bra när jag red och Edith kollade på och myste med katterna. Efter det åkte vi hem till mig och kollade på "dagboken" den var bra ^^

inte jättebra bilder, men ändå!

längtar till november!!

Hejsan :)
Har varit hos Jade idag, var jättejobbigt att cykla dit. Värsta motvind! -.-
Kom hem från Victoria för ett tag sedan, vi har sett idol tsm. Gjorde det igår också :D
Längtar supermycket till November - rubriken - för först ska jag se Lady Gaga, jag och pappa och sen ska jag gå och se idol med Malin ^.^ som vi precis bestämde.. (a)

ni har säkert sett bilden förr men jag gillar den :)

idol :D

Hej, igår tog vi skolfoto. Glömde att le, så jag ser nog helt sur ut! Han tog först ett testfoto och sen tog han ett till, de brukar ju ta fem stycken. Men nä, inte nu -.- Iallafall så har jag varit i stallet idag och när kom hem pluggade jag lite. Nu ska jag snart se idol som börjar idag :D Det är kul att kolla på uttagningarna, alla som sjunger så dåligt men tror att de är så bra ^^


gammal bild, men de är alltid lika söta

I love my Cocos!

Hejsan, idag har jag och pappa varit i stan. Jag köpte remember me, min favoritfilm^^ Vi åt också lunch där och gick och tittade lite. När jag kom hem gjorde jag matte -.- fast det var inte så mycket som tur va.
Imorgon ska jag, pappa, hans bror och kusin till Ljungbyhed och kolla på någon flyguppvisning typ. Inte för att jag och Emilia är så intresserade av flygplan men det finns väl andra saker också. Ikväll blir det myslördag, ja jag kommer såklart att titta på remember me ikväll, hihi ;)
Nu sitter jag och lyssnar på mina facebookvänners spotify ♥


konstiga data..

Har varit hos Jade idag, det är så kul att hon är tillbaka igen! Det gick jättebra att rida, red i paddoken som har ett nytt fint stängsel. Nu sitter jag och äter godis, har fortfarande kvar godis sen malmö festivalen (a)
Gaah, jag blir så trött! Det går inte att ladda upp bilder, t.e.x nu skulle jag ladda upp bilder på mig och Cocos och så funkar inte det :(